Ingredienser

50 g smør/olje
4 egg
5 ss Sukrin
½ ts kardemomme
4 dl hvetemel (240 gram)
4 ss Hi-Maize (40 gram, kan erstattes med hvetemel)
½ ts bakepulver
5 dl melk

Tilberedning

Vaffelrøren kan blandes for hånd eller med mikser eller foodprosessor.

Smelt smøret i kjele eller mikrobølgeovn.

Rør sammen mel, Hi-Maize og melk, ha i eggene og bland godt. Ha i smeltet smør/olje, Sukrin, kardemomme (kan sløyfes) og bakepulver. Bland til en jevn røre.

La røren svelle i minst 15 minutter, gjerne litt lenger. (Skal den stå veldig lenge, så sett røren i kjøleskap.) Virker røren for tykk når du skal steke vaflene, kan du spe med litt kaldt vann eller mer melk.

Stekes og serveres med det du liker – smør, rømme, syltetøy med Sukrin, brunost.