Ingredienser:
BUNN:
100 g malte mandler
2 1/2 dl hvetemel
4 ss sukker
100 g. smør
1 egg

FYLL:
1 boks (vanlig, stor) ananasbiter
revet skall av 1 sitron
125 g fløteost naturell
1 ss hvetemel
50 g mykt smør
1 dl melk

Fremgangsmåte:
Bunn: Bland alt, gjerne i foodprocessor. Hvis du ikke har det er det enklest å smelte smøret og deretter blande i det andre.
Trykk deigen ut i en paiform og sett den kaldt mens fyllet lages.

FYLL:
Riv sitronskallet. Rør ost og sukker sammen. Tilsett mel, smør, melk og sitronskall og bland det godt, også her er foodprocessoren fin. La ananasen renne godt av og legg den i paiskallet. Hell ostekremen over. Stek på nederste rille ved 200 grader i 30-35 minutter.

(Besøkt 127 ganger, 1 besøk i dag)