Ingredienser

2 dl lettmelkappelsinkrans_web.jpg
revet skall og saft (ca. 1 dl) av 1 appelsin
75 g smeltet myk margarin
1 pakke tørrgjær
3 ss sukker
ca. 500 g (8 dl) hvetemel

Tilberedning

I ovn ved 200°C i ca. 20 minutter Varm melken til ca. 40°C (den føles varm mot huden). Tilsett appelsinskall og saft, samt smeltet margarin. Bland gjær og sukker i det meste av melet og elt det sammen med væsken. Elt inn mer mel til en smidig og glatt deig. Dekk den med plast og la den heve i ca. 45 minutter, til dobbelt størrelse. Elt deigen lett om og del den i tre jevnstore emner. Trill emnene til ca. 35 cm lange pølser som flettes sammen. Form fletten til en krans på stekebrettet. Etterhev appelsinfletten under plast i ca. 20 minutter. Stek den midt i ovnen til den er gyllen.

(Besøkt 133 ganger, 1 besøk i dag)