Ingredienser:
Kakedeig:
100 g marsipanmasse
75 g smør
1 eggeplomme
2 dl hvetemel

Sitronkrem:
Saft og revet skall av 2 sitroner (halvannen hvis de er store)
3 egg
2dl farin
75 g smør
1 1/2 dl kremfløte
Bær, f.eks. blåbær eller markjordbær, minst 3-4 dl.

Fremgangsmåte:
Deig:
Bland marsipanmassen med smøret og rør i eggeplomme og hvetemel. Rør til massen er jevn. Kle en smurt rund form med deigen. Sett en strimmel bakepapir eller folie rundt kanten på innsiden slik at kanten ikke legger seg ned under stekingen. Stek ved 175 grader i ca 20 min. Avkjøl.

Kremen:
Visp sammen sitronsaft, revet sitronskall, egg og sukker. Sett bollen i varmt vannbad til kremen tykner. Rør smøret i den varme kremen. Avkjøl. Bland inn stivpisket kremfløte. Fyll kremen i paiskallet og pynt med bærene.