Ingredienser

Ca. 1 kg. bankekjøtt e.l.
2 pk. bacon i skiver
1 ½ purre
2 beger Creme Fraiche
4 – 5 poser Toro Peppersaus
2 røde paprika
1 stor el. 2 små løk
Evt. litt maiskorn

Tilberedning

Skyll kjøttet og tørk det godt med papir. Skjær det opp i små biter, og brun litt om gangen på ganske sterk varme. Krydre godt. Kok ut panna med litt vann mellom hver porsjon. Hell kjøtt og kraft over i en kjele, og la det trekke (så vidt putre) til det er skikkelig godt og mørt. Vil du spandere på deg f.eks. ytrefilet, trenger du ikke koke kjøttet.

Klipp bacon i biter og brun dette. Skjær purren i ringer og fres sammen med hakket løk i baconfett i stekepanna. Skal bli helt mykt/kokt. Når kjøttet er ferdig, blandes bacon og purre i gryta . To beger med Creme Fraishe røres inn. Klipp hull i posene med peppersaus, og hell pulveret opp i gryta. Bland godt sammen. Hell på litt melk hvis det blir for tykt. La småkoke i ca 5 minutter. Kutt paprikaen i strimler og bland i like før servering, evt. sammen med litt mais.

Serveres med ris og salat samt loff hvis ønskelig !