Ingredienser:
Paibunn:
60 g myk margarin eller smør
2 ½ dl hvetemel
1 dl melis
100 g kesam (eller cottage chees)

Fyll:
½ – 1 liter bær
1 ½ dl sukker
2 egg
2 dl 10% fløte
2 ts vaniljesukker /1 vaniljestang

Fremgangsmåte:
Ha alle ingrediensene til paibunnen i en matprosessor/hurtigmikser, og la maskinen jobbe med deigen til den blir myk og smidig.
La deigen ligge en liten stund i kjøleskapet hvis den er litt myk og varm.
Kjevle deigen ut og kle en 26 cm paiform. Prikk deigen med en gaffel, og forstek bunnen ved 200 grader i ca. 10 minutter. Avkjøl.
Legg bær eller annen frukt i bunnen av paiformen. Dryss på litt av sukkeret. Visp sammen egg, fløtemelk, sukker og vaniljesukker og hell det over bærene eller frukten.
Stek paien ferdig ved 180 grader i ca. 45 minutter.
Server paien lunken.

Kommentarer:
fra 1 år.

En annen barnemat oppskrift

(Besøkt 115 ganger, 1 besøk i dag)