Ingredienser

500 g løvbiff
1 purreløk, ca 200 g
1 stor rød paprika
250 g broccolibuketter
250 g eggnudler
2 ss soyasaus
1 ss presset sitronsaft
1,5 ts salt
2 krm kayennepepper

Saus:
1 gulrot, ca 100 g
2 ts revet fersk ingefær
1 ss flytende honning
1/2 ts revet limeskall
2 dl Crème fraiche
1/2 ts salt

Tilberedning

Skjær løvbiffen i strimler. Rens purren og skjær den i ringer. Kjern ut og strimle paprika. Brun løvbiffen i smør (i flere omganger) i stekepanne 3-4 minutter. Legg over i en gryte. Fres grønnsakene i smør og legg i grynten. Kok nudler etter anvisning på pakken. Rør i nudler, soyasaus, limesaft, salt og pepper i gryten.
Skrell og riv gulroten grovt. Bland med ingegær, honning, limeskall og Crème fraiche. Smak til med salt.
Server løvbiffen med den asiatiske sausen.