Ingredienser:

En pakke tortillas
2 – 400 g Strimlet kylling, svinekjøtte, til nød kjøttdeig
rødløk / løk
en boks røde bønner
en paprika
litt salat og hva enn du har
salsa / tacosaus
rømme
evt en avocado

Tilberedning:

Smell i gang en stekepanne med litt olje i, sleng oppi the meat of your choice, og mens det freses, chopper du løk og hiver oppi.

Ikke stek det for mye, og sleng røde bønner og salsa. La det surre til det er varmet opp og hiv i paprikastrimler og evt andre ting du føler for.

Nå setter vi stekepannen til sides, finner litt alufolie og varmer et par lefser om gangen rett på den varme stekeplaten som nå er skrudd ned på 1-2. Dette tar bare et par sekunder og gjøres hver gang man forsyner seg slik at man får lefser i prime condition.

topp det hele med rømme og litt salat, rull sammen og si mmm.

Hvis du føler for det er det digg med litt avocado-mos på også, finn en god og moden en i butikken og rull den hardt mot benken noen ganger før du deler den, og skraper ut godsakene med en skje.

Porsjoner:
Til 2 pers