Ingredienser

200 g kylling uten skinn og ben, i terninger
1/2 ss soyasaus
2 ss olje
1 ss mel
125 usaltede cashewnøtter
2 sore røde chili, uten frø, skåret i tynne strimler
2 hvitløksbåter, finhakket
2-3 vårløk skåret i ringer
1 ss soyasaus
1 ss østerssaus
1 ss brunt sukker eller palmesukker
2 1/2 dl hønsebuljong

Tilberedning

Bland kyllingkjøttet med 1/2 ss soyasaus, 2 ss olje og 1 ss mel.
Var opp en wok over middels sterk varme. Tilsett 1 ss av oljen og stirfry cashewnøttene til de er gylne. Ta dem opp og sett dem til side. Tilsett eventuelt mer olje og stirfry hvitløk og løk i 1-2 minutter. Tilsett kyllingkjøttet og stirfry i 4-5 minutter. Tilsett soyasaus, østerssaus og sukker. Hell i buljong, rør om og kok i 2-3 minutter. Ha i cashewnøtter og chili, og dryss med den finhakkede grønne delen av vårløken.
Serveres straks med ris.