Ingredienser

4 kyllingfileter
4 ss honning
1/2 ts piri piri
salt
pepper

Saus:
1 stk løk
1 cm ingefær
3 stk gul paprika
1 ts tørket timian
1 dl eplejuice
2 dl buljong
1 stk chili

Tilberedning

Stek kyllingfiletene i smør i en panne i 3-4 minutter på hver side til de er gjennomstekt. Bland sammen honning og piri piri, og ha i pannen. Vend filetene raskt i blandingen. Ha på salt og pepper. La filetene hvile i 3-4 minutter før servering.
Finhakk løken og rasp den ferske ingefæren. Stek det i smør i en panne. Ha i finhakket paprika og tørket timian. Spe med eplejuice og buljong. La alt koke på svak varme til paprikaen er myk. Smak til med salt og pepper. Bruk en stavmikser eller hurtigmikser og kjør sausen glatt. Sil den om nødvendig. Ha i finhakket chili.

Server kyllingen med f.eks presset kokt potet og lettkokte aspargesbønner.