Ingredienser

3 små pk kinesiske eggnudler
1/2 boks babymais
50 g cashewnøtter
250 g cherrytomater
50 g sukkererter
2 gulrøtter
2 vårløk
50 g østerssopp
2 friske chili
1/2 dl eplecidereddik
1 dl hønsebuljong eller vann
1/2 dl tomatketchup
2 fedd hvitløk
1 ss honning
1 ts friskrevet ingefær
11/2 ts maizenna

Tilberedning

Skjær gulrøtter i tynne strimler, soppen i skiver og vårløken i skrå skiver. Cherrytomatene og maisen beholdes hele. Hakk chili og hvitløk fint og sauter det i maisolje i en stor panne. Sett halvparten av til nudlene. Ha grønnsakene i pannen og stek dem ved høy varme. Tilsett så eplecidereddik, ketchup, ingefær og honning. La retten koke sammen og jevn sausen med litt maizenna. Rist cashewnøttene og ha dem i retten.
Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Vend de ferdige nudlene med blandingen av chili og hvitløk som er satt til side. Server straks.

Soyaglaserte grønne bønner:
1/2 kg friske grønne bønner vaskes og lynstekes med 1/2 dl soya og 1 ss honning i en varm wok eller panne ca 5 minutter. De skal helst bevare sprøheten, så hold godt øye med dem.