Ingredienser:
Bunnen:
2 1/2 dl hvetemel
100 g smør
1 eggeplomme
1 ss vann

Fyll:
3 egg
2 1/2 dl sukker
125 g smør
4 dl kokosmasse
1 ts vaniljesukker
1 1/4 dl hvetemel

Fremgangsmåte:
Bland mel og smør i en bolle eller med kjøkkenmaskin. Tilsett vann og eggeplomme og rør til det er en jevn deig.

Trykk deigen ut i en smurt paiform, ca 23 cm i diameter.

Fyll:
Smelt smøret og avkjøl det. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland i kokosmasse og vaniljesukker, bland i hvetemel og rør smøret i til slutt.

Hell kokosblandingen i paiskallet og stek ved 175 grader i ca 45 min eller til kaken er fint lysebrun.

Paien smaker godt lunken, gjerne med bær og is til.

(Besøkt 1 219 ganger, 1 besøk i dag)