Ingredienser

4egg Pisk eggedosis av egg og sukker.
200gr.sukker
50gr.potetmel
50gr.hvetemel
4ss.reven sjokolade Alt det tørre blandes i eggedosisen
3ts.bakepulver

Stekes 175 grader, nederste rille, 30-40 min. rund form 22-24 cm.

Tilberedning

Fyll:
1pk.vaniljekrempulver Lages etter anvisning på pakken, med 2½dl. elk
3dl.fløte Piskes til krem, og blandes inn i den avkjølte vaniljekremen.

Del kakebunnen i to. Ha fyllet mellom.

Krem:
100gr. Firkløver-sjokolade
½ dl. fløte eller H-melk
50gr. smør el. margarin
100-150gr.melis

Ha sjokoladebiter og smør i en kjele. La det smelte over svak varme. Rør ikke i sjokoladen før den er smeltet. Kjenn om den er smeltet med fingeren, du kan nemlig ikke se om den er smeltet .Ta kjelen av varmen og rør den jevn. Tilsett melken og rør inn melis. Kanskje må kremen avkjøles litt i kjøleskapet. Ha kremen oppå kaken.

(Besøkt 630 ganger, 1 besøk i dag)