Ingredienser:
BUNN:
3 egg
4 1/2 dl sukker
250 g smør
6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
3 ss kakao
2 1/2 dl melk

GLASUR:
125 g smør
300 g melis
1 pl. Dronningsjokolade
2 ts vaniljesukker
4 ts sterk kaffe

Fremgangsmåte:
BUNN:
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og bland det i eggedosisen. Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kakao og ha det i vekselvis med melken. Rør til røren er jevn.

Stek i smurt middelstor langpanne (eller stor, men da blir kaken ganske flat) ved 180 grader i 20-30 minutter midt i ovnen. Kjenn med en pinne om den er stekt. Avkjøles i formen.

GLASUR:
Smelt smør og sjokolade. Tilsett melis, vaniljesukker og kaffe. Rør til glasuren er glatt. Ha glasuren på kaken når den er kald. Pynt med noe du finner i skapet. Del kaken i firkanter.

Kommentarer:
Stor langpanne

(Besøkt 286 ganger, 1 besøk i dag)