Tilberedning:

* Helt enkelt med en tomatsaus laget av løk og hvitløk som freses mykt, tilsett en boks hakkede tomater, noen spiseskjeer tomatpuré, litt salt, pepper, sukker og italienske krydre og la putre mens pastaen koker.

* Visp sammen 4 eggeplommer med 1 dl fløte, salt, pepper og ca 75 g revet ost, og stek baconbiter mens pastaen koker. Sil av pastaen og bland med fløteblandingen og bacon og varm raskt opp uten å koke.

* Fres løk og hvitløk i litt olje. Hell over ca 1 dl crème fraîche, et par spiseskjeer chilisaus, litt finhakket frisk chili, salt og pepper. Vend pastaen inn og server med kylling.

* Et par løk i biter freses mykt. Varm opp et par dl melk og røreinn et beger eller to av kremost med ønsket smak, salt, pepper og hakkede urter. Bland sammen med pasta og løk. Server gjerne med pølser.