Ingredienser

400-500 gr. falukorv eller middagspølse

6 stk. sjalottløk

100 gr. frisk sjampinjong

eller 1 boks hermetisk (185 gr.)

1ss. margarin

3 ss. sennep

2 dl. husholdningsfløt

1 dl. vann

½ terning kjøttbuljong

½ dl. klippet persille

½-1 ts. oregano

salt, pepper

Tilberedning

Skjær pølsen i skiver og del deretter skiven i to.

Skrell løken og rens soppen. Del stor løk og sjampinjong i biter.

Smelt halvparten av margarinen i en stor stekepanne. Stek pølsene i to omganger i ca. 5 minutter, til den har fått farge og er nesten gjennomstekt. Legg pølsen(e) på et fat og hold den varm.

Smelt resten av margarinen og fres sopp og løk i ca. 5 minutter.

Bland i sennep, fløte, vann , smuldret buljongterning og persille. La alt småputre under lokk i ca. 5 minutter.

Krydre med oregano. Smak til med salt og pepper. Bland i pølsen(e) og la den småputre noen minutter i sausen.

Strø over persille og server pølsepannen.

(Besøkt 468 ganger, 1 besøk i dag)