Ingredienser

2,5 kg ørretfilet
olivenolje
2-3 sitroner
3 fennikler
2 purreløk
4 gul+ rød+rød+grønn paprika
2-3 store brokkoli
1 squash
2-3 ts peppermix
en god del salt
1,5 pk matfløte

Tilberedning

Dekk en langpanne med aluminiumsfolie, slik at du har nok folie også på utsiden av pannen til å pakke inn grønnsakene etterpå.
Kutt opp grønnsakene og legg dem utover. Salt og pepper og olje has over (ikke spar på dette!).Legg filetene over med skinnet ned. Klem sitronene over fisken og ha på mye salt og pepper og litt olje. Kle igjen formen med folien, slik at bare toppen på filetene stikker fram. Stekes midt i ovnen v 200 grader i ca 50 min.

Etterpå has fisken over på et eget fat. Tøm fløte over grønnsakene og ha alt dette i en egen bolle. Server med kokt potet. Et festmåltid for mange:)