Ingredienser

6 egg
9 dl sukker
375 gr hvetemel
1 ½ ts bakepulver
300 gr hasselnøtter
150 gr smeltet margarin

Firkløverglasur:

300 gr firkløversjokolade (eller annen sjokolade og hakkede nøtter)
8 ss melk

Tilberedning

Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og vend det inn i eggedosisen med en slikkepott. Mal nøtter og ha det i deigen sammen med smeltet margarin. Rør alt lett sammen. Fordel røren i en langpanne kledd med bakepapir.
Stekes nederste rille i stekeovn ved 175 grader i ca 30 minutter.

Hvelv kaken på rist. Smelt sjokoladen med melk i en kjele over svak varme. Ikke rør i sjokoladen før den er helt myk. Smør fyllet over kaken og sett den litt kjølig for å få glasuren til å stivne.

Skjær kaken opp i snipper før servering.