Ingredienser:
Ca 500 g Fersk eller fryst hvit fiskefilet ( torsk, sei, lyr, lange og lignende)
1 Løk ( er løken stor bruk en ½)
¼ del purreløk
3 gulrøtter
½ grønn paprika
1/2 boks med grovhakkete tomater
4 ss tomatpuré
1/2 fiskebuljongterning blandet ut i en 1 dl vann
salt
pepper
½ ts timian
1 ts oregano

Fremgangsmåte:
· Gulrøttene skjæres først på langs, og deretter i små biter. Vask og skrell de andre grønsakene, og skjær de så i små biter.
· Kok opp vannet og bland inn fiskebuljongterningen. Tilsett deretter de grovhakkete tomatene og tomatpureen i fiskebuljongen, og la det få ett oppkok. Bland inn timian og oregano, og smak til med salt og pepper.
· Legg alle grønsakene i en ildfastform med lokk ( en kan også bruke folie om en ikke har lokk) , og hell ½ parten av væsken over. Sett formen inn i ovnen som er varmet opp til 200 grader i ca 10.
· Rens fiskefileten for bein, og skjær den i passe serveringsstykker.
· Ta ut formen og legg fiskestykkene på toppen, hell over resten av væsken, og sett den inn igjen i ovnen med lokk eller folie på. formen, og sett den inn i ovnen som er varmet opp til ca 200 grader, og la den stå i ca 15 – 20 min). Sjekk grønsakene og fisken etter ca 15 min.

Porsjoner: 4 pers

(Besøkt 504 ganger, 1 besøk i dag)