Ingredienser

Pr porsjon

1 skive kryddersmør
1/2 løk i skiver
6 stk sjampinjonger i skiver
6 stk blåskjell
4 stk hjerteskjell
2 stk scampi
2 biter breiflabb
2 biter steinbit
2 biter kveite
salt og pepper etter behov.
Provencekrydder, kan sløyfes.
Hvitvin
Ris
Dill

Tilberedning

Ta ut ca 1 meter med aluminiumsfolie, og brett det ca 30 cm opp og over slik at det blir liggende dobbelt på den ene siden. Legg så på ingrediensene i oppskriftens rekkefølge.

Hell over ca 2 deler hvitvin til slutt.

Den andre part av folien brettes over og brett inn alle kanter slik at
folien er tett.

Bakes i varm ovn på 200 grader i ca 25 minutter .

Serveres med ris med dill.

(Besøkt 22 ganger, 1 besøk i dag)