Ingredienser

500 g renset torsk, hyse eller lange
4 vårløk, finhakket
4 grønne chili, finhakket
5 cm frisk ingefær, skrelt og finhakket
frisk koriander, hakket
frisk mynteblad, hakket
2 egg
brødrasp til panering
vegetabilsk olje til frityrkoking
salt
grovmalt pepper
sitronbåter til garnering
chilisaus og mango-chutney ved servering

Tilberedning

Trekk fisken i litt vann i 10-12 minutter til den er gjennomkokt.
La fisken stå til den er kald.

Mos fiskestykkene med en gaffel og ha over i en større bolle.
Ha i vårløk, chili, ingefær, koriander og mynte, salt og pepper og ett egg.
Pisk det andre egget i en bolle.

Lag pinner av blandingen. Dypp dem i pisket egg, så i brødrasp.
Varm opp oljen og stek panettene i omganger til de er brune.
Server med chilisaus og chutney.

(Besøkt 97 ganger, 1 besøk i dag)