Ingredienser

3 faste bananer
6 klementiner
3 pærer
2 kiwi
1 liten ananas
6 store jordbær
2 appelsiner
saft av 5 sitroner
4 dl hvit rom
150 g sirup
fine skiver av frisk kokos eller kokosmasse

Tilberedning

Rens frukten. Skjær klementiner og kiwi i tykke skiver, ananasen i trekanter, appelsiner og pærer i terninger. Lag punchen av sitronsaften og den hvite rommen.

Smelt sirup med 1 dl vann i en stor kjele. La den bli lys brun karamell. Ha i frukten i følgende rekkefølge:

Først skal ananas koke med i 5 minutter, pærene i 4 minutter, appelsiner og bananer i 2 minutter og til slutt kiwi og jordbær i ett minutt. Rist panen godt slik at all frukten blir dekt av karamell.

Ta opp og fordel frukten på tallerkenene som settes på et lunt sted. Karamelliser kokekraften og hell i punchen.

Hell over frukten og garner med kokos.