Ingredienser:
20 duftende pel. Blader
225 g smør
225 g Sukker
4 Egg
225 g Hvetemel
¾ ts bakepulver

Pynt: Pel. Blader, melis

Fremgangsmåte:
1.Smør to runde former (20cm diameter). Legg pel. Bladene på stekepapir i bunnen av formene

2.Varm opp stekeovnen til 190 grader

3.Rør smør og sukker i en bolle til det blir lett og luftig. Tilsett piskede egg, litt om gangen og pisk godt. Skjer inn melet og bakepulveret.

4.Fordel blandingen i de to formene. Stek i 20 – 25 min til sukkerbunnene er gylne.

5.Velt kakebunnen over på rist, fjern bladene og stekepapiret.

6.Lag fyll som legges mellom bunnene: Søt gele av pel. Og krem er ypperlig. Legg noen blader på toppen av kaken og sikt litt melis over. Fjern bladene før servering.