Ingredienser:
400 g Barilla Fusilli Integrali
1 broccoli
50 g bacon
2 grillede kyllinglår
150 g Barilla Pesto alla Genovese
2 kvister frisk basilikum eller tørket
salt
pepper

Fremgangsmåte:
Begynn med å koke hele broccolihodet, og kok opp rikelig med saltet vann til pastaen
i en annen kjele. Skjær baconet i strimler og stek det sprøtt. Ta opp bitene og la dem
hvile på litt tørkepapir. Ta av kjøttet fra kyllinglårene og skjær det i mindre biter. Ta
opp broccolien når den er myk, og spar noen buketter til garnering. Bland resten av
broccolien med pestosaus i en husholdningsmaskin og smak til med salt, pepper og
basilikum. Kok pastaen som angitt på pakningen og bland pastaen med sausen. På
toppen har du kyllingbitene, bacon og noen broccolibuketter.

(Besøkt 280 ganger, 1 besøk i dag)