Ingredienser

2 kyllingfileter
6 skiver tomat (1 til hver av filetene og 4 som skal serveres friske som tilbehør)
2 skiver fersk mozarella
2 kvaster fersk basilikum
Litt rødløk i skiver
Oliven uten sten
2 blader salat
Salt
Pepper
1 pakke fersk pasta tagliatelle.
3 ss sweet hot chilli saus.

Tilberedning

Skjær et snitt fra siden av fileten, slik at det blir en liten lomme. Putt en skive tomat, en kvast basilikum og en raus skive fersk mozarella inni lommen. Hvis du føler at alt kommer til å falle ut, stikk en grillpinne eller et par tannpirkere i for å holde den sammen. NB: Fjern før servering!

Stek begge filene i brunet smør på medium varme til de er gylne ca 2-3 min på hver side. Husk litt salt og pepper. Avslutt med lokk i ca 10 min på svak varme, for å få dem gjennomstekt. Dander tallerkenen med tomat, salat, rødløk og oliven. Her kan du la fantasien regjere.

Pastaen kokes som anvist på pakken. Pass på at filetene er så godt som ferdige før du kaster i den ferske pastaen. Hell av vannet og rør inn sweet hot chili sausen i pastaen. Legg fileten på en seng av pasta tagliatelle.