Ingredienser

8 blåkraber eller andre små krabber
200 g malt eller finskåret svine- og kalvekjøtt i like mengder
1 liten hakket løk
1 ss hakket korianderrot
2 ss finhakket frisk koriander
1 ss maisenna
2 egg
¾ dl kokosfløte
salt
nykvernet pepper

Tilberedning

Fyll en stor kjele trekvart full med vann og kok opp. Ha krabbene i vannet og kok dem over svak varme til de begynner å bli røde, 7-8 minutter. Ta krabbene opp av vannet med hullsleiv eller tang.

Fjern toppskallet forsiktig når krabbene er passe avkjølt. Ta kjøttet ut av kropp og klør og finstrimle det. Sett skallene til side.

Bland alle ingrediensene til fyllet, inklusive salt og pepper etter smak, i en kjøkkenmaskin med metallkniv. Kjør et øyeblikk til samtlige ingredienser er passe finhakket og jevnt fordelt. Vend krabbekjøttet inn i blandingen.

Ha fyllet i de tomme krabbeskallene og legg dem på en rist over småkokende vann. Dekk til og damp krabbeskallene i ca 15 minutter. Server de fylte krabbeskallene varme for forrett.

(Besøkt 238 ganger, 1 besøk i dag)