Ingredienser

2 ts olivenolje
1 dl finhakket løk
1 dl finhakket stangselleri
1 1/2 dl gulrotskiver
2 1/2 dl rå potetterninger
1/2 ts tørket timian
1 ts paprikapulver
2 1/2 dl fiskebuljong
10 pepperkorn
1 laurbærblad
250 g seifilet
1/2 dl hvetemel
3 1/2 dl skummet melk
1 ss hakket persille

Tilberedning

Varm oljen i en stor kjele. Tilsett løk og selleri, og surr noen min. Ha i gulrøtter, poteter, timian, paprikapulver, fiskebuljong, pepper og laurbærblad. Kok opp, og trekk 15 min. Tilsett fisken, og trekk videre 15 min. Ta opp fisk og grønnsaker, del fisken i mindre biter. Kok opp kraften og la den koke til det er igjen drøyt 2 dl. Visp melet ut i 2 dl av melken, og rør det godt inn i kraften. Spe med resten av melken. Kok opp, og la det koke til kraften har tyknet. Tilsett fisken og grønnsakene igjen, og la det bli varmt. Dryss persille over før servering.

(Besøkt 222 ganger, 1 besøk i dag)