Ingredienser

2 ss sesamolje
eller annen olje
1 ts salt
1 finhakket
eller knust hvitløkbåt
1 løk, finhakket
1 rød paprika i små biter
1 grønn paprika i små biter
100 g bønnespirer
1 gul squash
2 1/2 dl kjøttbuljong, evt. jevnet
2 ss soyasaus
3 ss mango-chutney
300 g fiskefilet i små stykker
200 g reker
saft av 1 sitron
salt
evt. karri

Tilberedning

Oljen varmes i wokpannen, og salt og hvitløk tilsettes.

De oppdelte grønnsakene legges i og stekes under konstant omrøring.

Buljong, soyasaus og mango-chutney tilsettes. Det hele gis et oppkok.

Fiskestykkene dyppes i sitronsaft og fordeles over. Surres 5-10 min.

Rekene tas i. Smakes til og jevnes ev. med maizennamel.