Ingredienser

12 stk lasagneplater
250 gr. kjøttdeig
2 stk. sjalottløk
2 fedd hvitløk
2 ss olje
2 ss hvetemel
2 dl. buljong el. kjøttkraft
1 dl. rødvin
salt, pepper
revet cheddar eller norvegia ost

Tilberedning

Kok opp rikelig med vann, tilsatt 2 ts salt pr. Liter. Kok et par lasagneplater om gangen i 4 minutter. Ta dem opp og legg dem utover et håndklede, og la dem renne godt av.
Finhakk løk og hvitløk og brun det sammen med kjøttdeigen i olje. Dryss på mel, rør om og spe med kjøttkraft og vin. La sausen koke til den tykner, 5-10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Fordel fyllet på lasagneplatene, dryss på en liten skje ost og rull lasagneplatene sammen. Legg dem tett med skjøten ned i en smurt ildfast form. Dryss resten av osten over og stek retten midt i ovnen til den er varm og overflaten gyllen.
Stekes i ovn på 200 grader i ca 15 minutter.