Ingredienser:

ca. 500 g lammekjøtt uten ben
1 ts salt
¼ ts pepper
1 ss hvetemel
2 løk
6 tomater
2 ss olje
1 fedd hvitløk
1 ts timian
1 ts oregano
1 laurbærblad
2 dl vann
250 g aspargesbønner
½ sitron
* 35 g loff

Tilberedning:

Skjær kjøttet i terninger. Bland sammen mel, salt og pepper og vend kjøttet i blandingen. Skrell løken og skjær den i skiver. Del tomatene i båter. Ha oljen i en gryte. brun kjøttet lett. Tilsett løk, tomater og finhakket hvitløk. Tilsett vann og krydder. la det trekke under lokk på svak varme i ca. 30 minutter. Tilsett bønnene og la gryten trekke i ca. 15 minutter til. Tilsett saften av en halv sitron. Smak til med salt og krydder. Serveres med pariserloff og en grønn salat.

Porsjoner:
4 porsjoner