Ingredienser:

½ kg små gulrøtter
200 gr små poteter
200 g dypfryste erter
salt
vann

Dressing :

2 ss eddik
4 ss olje
1 ts fransk sennep
¼ ts hvit pepper
¼ ts sukker
litt hvitløkpulver

Crutonger :

2 skiver loff
4 ss smør eller margarin
150 g cheddar
150 g tilsiter

Pynt : oliven

Tilberedning:

Rens gulrøttene og skjær dem i terninger. Skrell potetene. Kok gulrotterninger, poteter og erter i saltet vann til det er mørt. Hell av vannet og damp grønnsakene godt.

Bland alle ingrediensene til dressingen og hell den over grønnsakene. Rist godt så dressingen trekker seg inn.

Skjær loffen i terninger og stek dem i smør på panne til de er brune og sprø.

Skjær osten i terninger.

Legg grønnsakene i et dypt fat og fordel brødet og osten over. Pynt med oliven og server straks.

Tips : Stek to tykke skiver bacon, hakk dem og legg dem i fatet sammen med loffen.

Porsjoner:
4 personer