Ingredienser:
50 g mørt oksekjøtt
2 gulrøtter
½ stangselleri
½ eple
1 ss olje
1 dl vann
litt kruspersille
1-2 kokte poteter

Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i terninger.
Skrell og skjær gulrøttene, sellerien og eplet i store biter.
Sett en gryte på middels varme med olje som dekker bunnen. Legg kjøttet i oljen når den er blitt god og varm.
Snu kjøttet, og pass på at det ikke blir brunt. Kjøttet skal bli grått.
Ta gryten av varmen, og avkjøl noe. Ha i vann, og sett gryten tilbake på
platen.
La blandingen småputre 10 minutter.
Legg i gulrot, selleri og eple. Rør om.
Fyll på med litt mer vann i gryten hvis vannet har fordampet. La blandingen koke ca 15 minutter, eller til kjøttet kjennes mørt.
Hakk litt persille og la den få et raskt oppkok før du tar gryten av platen.
Mos maten i kjøkkenmaskin til passe konsistens.
Ha i potet eller dryss tørre brødbiter i gryteretten før servering.

Porsjoner: 2-3 porsjoner

Kommentarer:
fra 7 måneder

(Besøkt 206 ganger, 1 besøk i dag)