Ingredienser:
180-200 g hvetemel
100 g smør
50 g sukker
1 egg
1/2 plate smeltet kokesjokolade

Til toppen:
1 liten melon (f.eks honning-)
1 boks ferskener
1 liten boks mandarinbåter
friske jordbær
1 pk ferdig vaniljekrem
1 pk ferdig jordbærgele

Fremgangsmåte:
Bruk en pai/terteform, 24 cm i diameter. Stekes på 200 gr i 15-20 minutter.

Smuldre smør, mel og sukker. Rør inn sammenvispet egg og la deigen hvile kaldt i en halv time. Kjevle deigen ut og dekk bunn og sider i formen med deigen.
Prikk godt med gaffel i deigbunnen. Stek terteskallet som angitt. Smelt sjokoladen over vannbad og pensle deigskallet innvendig med sjokolade. La det bli kaldt. Ha vaniljekremen i en bolle og visp den godt. Fordel kremen i sjokoladeskallet.

Skrell melon og skjær i tynne båter, la fersken og mandarinbåter renne av. Legg frukten pent oppå kremen med noen friske jordbær i midten. Øs lunken gele forsiktig over til slutt. Settes kald til servering.

(Besøkt 42 ganger, 1 besøk i dag)