Ingredienser

1 l. vann
5 dl. hel (bulgur)hvete
2 ss. olje
1 løk , finhakket
4 gulrøtter, kuttet opp i små terninger
1/2 kålhode, kappet i biter
3 ss. soyasaus
1 ts. hvitløkspulver

Tilberedning

Kok vannet i en stor kjele. Tilsett hveten, som kokes til den er myk, og har tatt til seg vannet (ca. 20 minutter). sett den så tilside. Sett ovnen på 180 grader. Hell oljen i en gryte med tykk bunn, og stek løken over middels varme i tre minutter. Tilsett gulrøttene og kålstrimlene, og stek det hele i 7-10 minutter. Strø over krydrene, og fjern gryta fra varmen. Bland så i hveten. Form deigen til burgere i ønsket størrelse. Disse legges på et smurt bakeark, og stekes 10 minutter, snus rundt, og stekes i 10 minutter til.