Ingredienser

900 g Ferdig utvannet klippfisk
1 dl Olivenolje
4 Hvitløksbåter
1 ss Hakket persille
1 ss Oregano
2 bokser Hermetiske tomat (á 500 g)
1/2 Spansk pepper
1/2 dl Hvitvin
1 ts Salt og pepper

Tilberedning

Fjern eventuelt skinn og ben fra den utvannede fisken (gjerne 2 døgn). Skjær den opp i 5 cm store stykker.
Varm opp olivenolje i en gryte og stek fisken gyllen.
Ha i hakket hvitløk, persille, oregano og grovhakkede hermetiske tomater, samt finnhakket spansk pepper. Bland forsiktig.
La alt småkoke i ca. 5 minutter.
Smak til med pepper og salt.
Tilsett hvitvin og sett grytten i stekeovn ved 220 grader i 20 min.
Server Bacalaoen glovarm med en god salat, kokte poteter og en kald pils.

(Besøkt 542 ganger, 1 besøk i dag)