Ingredienser

2 dl sukker
4 dl H-melk
2 dl kremfløte
4 ss sukker
1 vaniljestang / eller 1 ts vaniljesukker
5 egg

Tilberedning

Ha sukkeret i en randform og sett den på middels varm kokeplate. Når sukkeret er smletet og kastanjebrunt snur og vender du formen så den blir jevnt glasert. Husk grytekluter!

Kok opp melk, fløte, sukker og vaniljestang (splittet på langs).
Avkjøl litt og rør inn lett piskede egg. Sil (viktig) blandingen over i formen. La stå ca 10 minutter før den sette i ovenen.

Stekes i vannbad (langpanne med vann) ved 125 grader i ca 1,5 timer. Når du trykker baksiden av en skje mot overflaten skal den kjennes fast ut.

Avkjøles i formen til neste dag (viktig dette også!)

Hvelv på fat – pass på å få med sausen.

Så kommer det jeg syns avgjør om en karamellpudding er god eller himmelsk god:

Server med kremfløte som er pisket. Oppi denne har du 4-5 s kramellsaus og rører godt.

(Besøkt 93 ganger, 1 besøk i dag)