Ingredienser:
3 spiseskjeer smeltet smør

1 og 1/2 cup malte mandler (eller valnøtter eller pecan)

2 spiseskjeer Natreen (eller Splenda)

1 kopp kokende vann

1 pakke Confecta Lime Gele (eller to hvis du skal ha gelelokk)

2,5 dl kremfløte

225 gram Philadelphia Cream Cheese

3 spiseskjeer lime juice (1,5 lime presset)

1 kopp Natreen (eller Splenda)

Fremgangsmåte:
Smelt smør og bland med malte mandler. Fordel jevnt utover i 22 cm springform, sett til kjøling…..
Bland vannet med gelepulveret. Rør godt og sett til kjøling i kjøleskap. Visp kremen stiv. Bland kremost, lime juice og Natreen/Splenda. Bland inn delvis stivnet gele. Til slutt blandes kremen inn. Sett i kjøl/frys.

Jeg pleier og å lage gele etter oppskriften på pakken og la den nesten stivne før jeg heller den/smører den over kaka. Serveres med litt vispet krem ved siden av.

(Besøkt 265 ganger, 1 besøk i dag)