Ingredienser

250g asiatiske nudler
3 grillede kyllingklubber
2 gulrøtter
1 rød paprika
200 g sukkererter
2 salatløk (eller 10 cm purreløk)
1 ts revet fersk ingefær
1 hvitløksfedd
2 ss soyaolje
salt
3 ss olje
1 ss honning

Tilberedning

Kok nudlene etter anvisning på pakket, og avkjøl under rennende vann.
Riv skinnet av kyllingklubbene og del dem i biter. Skrell gulrøttene og kjern ut paprika, skjær dem i små biter. Skyll sukkerertene. Kok dem i 1 minutt og skyll i rennende kaldt vann. La de renne godt av.
Rens løken (purren) og skiv tynt. La dressingen: Skrell ingefær og hvitløk. Riv og ha i en skål. Hell i soyasaus og honning og rør til honningen har løst seg opp. Smak til med en aning salt. Rør i oljen.
Legg opp nundler, kylling og grønnsaker på et fat og ha dressingen over.