Ingredienser

400 gr karbonade-eller kjøttdeig
150 gr bacon
1 boks ananas i biter (225 gr)
1 boks hermetiske tomater (400 gr)
3 ss sennep
1 terning kjøttbuljong eller 1 ts buljongpulver
½ dl vann
2 dl grønne hermetiske eller frosne erter
2 krm paprikapulver
2 krm pepper
salt

Tilberedning

Skjær bacon i biter og fres det i varm stekepanne i et par minutter.
Smuldre kjøttdeigen i pannen og brun den til den har fått farge. Rør om av og til.
Bland i tomater, sennep, buljongterning og vann. Legg på lokk og la alt småkoke i ca 10 minutter.
Tilsett ananas og erter. Krydre med paprikapulver og pepper.
Varm opp retten i noen minutter, slik at ananasen og ertene blir varme.
Smak til med salt og evt. mer krydder.
Server med ris, pasta eller baguetter. Mangochutney smaker også godt til.

(Besøkt 244 ganger, 1 besøk i dag)