Ingredienser

600 g utvannet og renset klippfisk
5 – 6 modne tomater
1 gren stilkselleri i små terninger
1 gulrot i små terninger
1 liten løk i små terninger
2 hakket hvitløksbåter
5 ss olivenolje
ca 1 l grønnsakkraft/buljong
4- 5 poteter i terninger
noen grener bredbladet persille
noen grener basilikum
3 ss pinjenøtter eller mandler
salt og nykvernet pepper

Tilberedning

Skjær fisken i porsjonsstykker. Skold tomatene, fjern skinn og kjerner og del dem i små biter. Surr gulrot, stilkselleri, løk og hvitløk i olje. Tilsett fisken og surr den litt. Ha i tomater og buljong og dryss over litt pepper og ev litt salt. La småkoke ved svak varme. Skrell potetene og skjær dem i ca 1 cm store terninger. Legg dem over fisken og kok ca 15 minutter. Smak til med salt og pepper og dryss over persille, basilikum og pinjenøtter.