Ingredienser

3 Kylling filèter
Ca 7 dl pasta skruer
En Brokkoli
En blomkål
100 Revet Ost
En pakke med fløtegratinerte poteter
3dl vann
5 dl melk
1 ts smør
Litt fersk parmesan
Krydder etter ønske (oregano,hvitløk,estragon)
Salt og pepper

Tilberedning

Kok opp pastaen i vann med litt salt i. La pastaen være litt hardere i konsistensen enn vanlig.avkjøl i kaldt vann.Kok opp brokkoli og blomkål. La de være litt uferdige da de skal stå litt i ovnen senere. ha vann og melk i en kjele med en ts smør. Rør inn pakken med fløtegratinerte poteter og la de stå å koke ca 15 min til potetene er nesten ferdige krydre etter ønske.
Krydre kyllingfilètene med salt og pepper og stek de i pannen. Del så filètene i terninger.
Ha pastaen i bunnen av en form.Legg kyllingfilètene som er i terninger over pastaen.Legg brokkolien og blomkålen over kyllingen. Hell så de fløtegratinerte potetene over i formen, så alt er dekket.(dette kan blandes men der er bedre om alt ligger lagvis)Strø over revet ost, og litt parmesan på toppen av det igjen. La stå i ovnen på 225 grader i ca 10 min til osten er gylden. Server med varme nanbrød eller hvitløks baguetter.