Ingredienser

5 dl vann
1 hønsebbuljongterning
500 g kyllingebryst
1 stk løk
4/5 dl sherryeddik
3 fedd hvidløk
1 spsk olivenolje
2 tsk spisskummen
1 stk rød paprika
1 stk gul paprika
2 spsk hakket jalapeno
1/2 pose frisk koriander

Tilberedning

– Kok opp buljongen. Tilsett kylling, finhakket løk, sherryvineddik, hakket hvitløk, olivenolje og spisskummen. La det småkoke på lav varme til kyllingen er ferdigkokt (ca. 15 min.). Ta opp kyllingen og løken og legg de i en skål sammen med paprika i skiver.

-La væsken koke videre, til den er halvert. Hell denne sausen over kyllingblandingen og sett det kjølig i en halv time.

-Tilsett hakket koriander til kyllingblandingen og kjøl det ned i 4 timer eller natten over. Så skjæres kyllingekjøttet i skiver og fordeles sammen med marinaden og de marinerte grønnsakene på tallerkener.