Ingredienser

2 ss vegetabilsk olje
500 g kyllingfilét i biter
2 løk, hakket
2 grønne chili i skiver
2 ts gurkemeie
2 ts malt koriander
1 ½ dl kokosmelk
6 ss vann
300 g spinat, tykke stilker fjernet og bladene finhakket
saften av 1 sitron
salt og nykvernet sort pepper
en håndfull friske korianderblader

Tilberedning

* Varm en wok, tilsett oljen, legg i halvparten av kyllingbitene og røre stek dem i 3-4 min til de er lett brunet. Ta dem opp av woken med en hullsleiv, la dem renne av på kjøkkenpapir og sett dem til side. Gjør det samme med resten av kyllingkjøttet.
* Legg løken i woken og rørestek i 3 min, tilsett hvitløk og chili og rørestek i 30 sek. Rør inn gurkemeie og malt koriander og fres det i 30 sek over middels varme.
* Hell i kokosmelk og vann og rør inn spinaten og de stekte kyllingbitene. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 2-3 min. Rør inn sitronsaft og litt mer vann hvis karrien virker for tørr. Smak til med salt og pepper og server retten garnert med korianderblader.