Ingredienser:

60 g hvetemel
1 ss kyllingkrydder
4 fileter av kyllingbryst, skåret i 2 cm strimler
2 egg
150 g tøre brødsmuler
Olje, til fritering

Tilberedning:

Bland mel og krydder i en plastpose, og bland det godt med kyllingstrimlene. Rist av det overflødige.

Pisk eggene lett i en grunn bolle og legg brødsmulene i en plastpose.

Ta noen kyllingstrimler om gangen og dypp dem i pisket egg og deretter i brødsmulene.
Legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir og sett det i kjøleskapet i ca 30 min.

Varm opp 3 cm olje i en stor stekepanne til 180 grader, eller til en loffterning blir gyllen på 15 sekunder.
Friter kyllingstrimlene i 3-5 minutter eller til de er gylne. Legg dem til avrenning på krøllet tørkepapir. Server dem med sursøt saus, ekte god kyllingsnacks.

(Besøkt 400 ganger, 1 besøk i dag)