Ingredienser

8 stk laksefilet a 100 g (uten skinn og bein)
2 ts salt
¼ ts chilipepper
3 ss sesamfrø
3 ss olivenolje
1 squash i skiver
1 rødt eple i tynne skiver
½ sitron
2 avocado i tynne skiver
1 rød øk i tynne skiver

Marinade:
2 ss lys dijonsennep
1 ss honning
2 ss vann
1 dl olivenolje
salt

Tilberedning

Bruk den tykkeste delen på laksefileten. La grillpinner av tre ligge i vann i 20 minutter. Træ laksebitene inn på pinnene. Bland sammen salt, chilipepper og sesamfrø på en tallerken. Vend laksestykkene i denne blandingen. Grill laksespydene ca 5 minutter over sterk varme på grillen, snu dem i løpet av steketiden. Legg squashskivene på grillen sammen med laksen.

Drypp litt presset sitronsaft over avocado og epleskivene. Bland løkskivene sammen med avocado- og epleskivene. Lag en marinade av lys dijonsennep, honning, vann og olivenolje. Røres godt sammen og smakes til med litt salt. Drypp dressingen over løk og avocadoblandingen og server den til den sesampanerte laksen sammen med squashskivene.

(Besøkt 79 ganger, 1 besøk i dag)