Ingredienser

1 rødløk pr pers. Skrell løken, skjær av bunnen og skjær et kryss i løken. Krysset fyller du med en ts timian, 1 ts grovt salt og 1 ts smør. Bakes i ovnen på 200 grader i en drøy halvtime. (eller legg de i folie og ha de på grillen i en halvtime)

Tilberedning

Når du har satt løken i ovnen skrubber og koker du nypoteter til de er møre. Når de er ferdige slår du av vannet, og vender disse i noen ss god olivenolje, sitronsaft og masse fersk hakket persille.

lammestek i skiver, 1 stk pr pers
marineres i en blanding av 50/50 sherry og olje tilsatt provencekrydder, et knust hvitløksfedd og salt/pepper. Stek skivene i en grillpanne (eller på grillen!) 3-4 minutter på hver side.

Rens en rød paprika som du griller til skinnet blir svart. Fjern skinnet.

Dette anretter du på en tallerken, og legger på en spiseskje tzatziki på hver tallerken.

(Besøkt 243 ganger, 1 besøk i dag)