Ingredienser

500gr. kjøttdeig

1 løk

1 ss. margarin

1 boks hele tomater

½ dl. mild chilisaus

1 dl. vann

1 terning kjøttbuljong

2 båter presset hvitløk

1 ts. oregano

2 krm. chilipulver

½-1 krm. kajennepepper

1 boks hvite bønner i tomatsaus (400 gr.)

salt

Tilberedning

Hakk løken. Smelt margarinen i en gryte og fres løken i et par minutter.

Bland i kjøttdeigen og brun den til den har fått farge.

Bland i tomater, chilisaus, vann, buljongterning, hvitløk og krydder.

La alt putre under lokk i 10-15 minutter.

Rør bønnene forsiktig inn. Smak til og tilsett evt. mer salt og krydder.

Varm opp kjøttgryten ytterligere noen minutter, og server den rykene varm.

Serveringstips:

Denne velkrydrede, meksikanske retten er kraftig og mettene. Lag den gjerne dagen i forveien, da blir smaken nemlig enda bedre.

Loff og slangeagurk i skiver samt nachos-meksikanske chips-passer godt til denne retten.

(Besøkt 131 ganger, 1 besøk i dag)