Ingredienser

300 g kjøttdeig
1 boks røde bønner
4 poteter
2 gulrøtter
2 vårløk, evt. 1/2 purre
1 stilk selleri
1/2 squash
1 løk
1 boks knuste hermetiske tomater
150 g pasta
1 ts salt
1/2 ts pepper

Tilberedning

Brun kjøttdeigen og ha over i en gryte med vann/kraft.

Rens og del poteter, gulrøtter, vårløk, squash og selleri i skiver. Løken finhakkes. Ha grønnsakene over i gryten. Tilsett de hermetiske tomatene.

Kok opp og la suppen småkoke til grønnsakene er knapt møre.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Du kan koke pastaen direkte i suppen, men da kan den lett gå i stykker.

Ha pastaen over i suppen sammen med bønnene. La suppen trekke til alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.

Anrett suppen med et dryss revet parmesan, et par ts pesto og godt brød.