Ingredienser

5 gelatinplater
kaldt vann
1 sitron
2 egg
2 dl kremfløte
¾ dl sukker

Dessuten druer til pynt

Tilberedning

Legg gelatinplatene i bløt i en kald vannskvett ca. 10 minutter. Klem vannet ut og smelt gelatinen i en kjele over svak varme.

Vask og tørk sitronen. Riv av det gule skallet. Del frukten og press ut saften.

Skill eggeplommer og hviter. Visp plommer og sukker til lett og luftig.

Pisk kremfløte og eggehviter stivt hver for seg. Husk at bolle og visp bør være helt rene og fettfrie hvis hvitene skal bli til stivt skum.

Bland inn gelatin, skall, saft og krem i eggedosisen. Vend inn hvitene til slutt.

Hell alt i en vannskyldt randform og sett desserten i kjøleskapet minst 3 timer.

Løsne sitrusranden med en tynn kniv langs formkanten og dypp formen et øyeblikk i varmt vann. Hvelv randen over på et pent fat.

Pynt med iskalde grønne druer.