Ingredienser

2 egg
150 gr. sukker
100 gr. malte nøttekjerner
40 gr. hvetemel
1 ts. bakepulver
¾ dl. fløtemelk

Fyll:
6-7 dl. fløte
4-5 ss. sukker
4 ts. vaniljesukker

Tilberedning

Pisk eggedosis av egg og sukker. Tilsett det tørre og fløtemelken.

Steketid:175 grader, nederste rille, 40 minutter i smurt randform.

Pisk fløten til krem med vaniljesukker og sukker. Ta halvparten av kremen over i kakesprut. I resten av kremen blander du :

1 hakka banan

2-3 halve hermetiske hakka fersken

1 hakka eple

1 hakka appelsin

litt rensa og delte druer

(du kan selvfølgelig bruke den frukten du ønsker)

Bland dette i kremen, og fyll det i midten av kaken som du har lagt på et fat. Kremen i midten skal være høgere eller kakebunnen. Bruk så forskjellige sorter frukt som du deler opp i båter, og bygger opp kaken. Bruk en del druer både hele og halve, en fin klase på toppen er fint.

Bruk så kakespruten og sprøyt fine striper fra bunn til topp. Du bruker krem til å støtte opp frukten så den står stødig.

(Besøkt 114 ganger, 1 besøk i dag)